Nya tapeter

Just det. Ringde hyresvärden efter att jag kommit hem från jobbet. Och vi får tapetsera om!! Helt gratis. Så vi åkte direkt ut och valde nya tapeter!!! Skitkul. Fick dom med oss hem på en gång, så nästa vecka blir det till att tapetser om!
Kommer ni ihåg tapeterna vi hade i hallen i gamla lägenheten? Randiga vita tapeter? Det är dom vi har valt nu. Till vardagsrummet. Blir nog ljust och fint tror jag! Kul! =)

Efter det åkte vi upp till Bruset och hjälpte henne in med nya köksbordet och stolarna. Kommer bli grymt snyggt!!! Har inte sett det live i lägenheten, men jag vet att det kommer bli en hit. Och Johan kommer bli såå glad. Vilken gullig överraskning va? När man kommer hem efter en hård dag på jobbet så har frugan köpt nytt köksbord... mmm.... då skulle då jag bli glad!!

Förresten, gissa om jag blev rålös när jag kom hem och fick se nyheterna!!! Kolla vad som händer ute i världen!!! Man har blivit kändis!!!!!! =) Mmm... så är det!


I morgon är det Lingongården som gäller igen. Men sen är jag ledig på torsdag, då ska jag och Hanna till Rolf och få oss en omgång. Det blir skönt. Kanske blir en vända till Lådan sen. Nu hittar jag ju faktiskt dit! =)

Jag borde verkligen gå och stänga av mitt badvatten nu, innan det rinner över. Det har ju hänt förr om man säger så.

Få se om man orkar se Desperata hemmafruar ikväll, är trött som få!! Har inte sovit mer än två timmar i natt. Varför är det så när man ska upp och jobba? Så när klockan var 04.16 gick jag upp. Då fick jag nog av att ligga och vända och vrida sig. Tur att jag har en bra bok att läsa!! OBS! Nu kommer ett bra bok-tips!
"Den vita massajen" Läs den! Grymt intressant bok vill jag lova! Och jag har den, så vill du låna kan du ta den när jag har läst klart!

Ojoj, nu rinner vattnet över.

Världen börjar bli bra sjuk!!! Just nu ringde Fredrik Reinfeldt till mig och frågade om jag kunde ställa upp på nya enkronorna som ska komma ut efter nyår. Visst, sa jag. Då fick jag det här mailet:
Hej Anna! Tack för att du ställer upp som en bra modell! Sverige tackar dig! MVH/Fredrik Reinfeldt

Här har ni beviset:


Ps. Nu har jag badvatten överallt. Fan!

Grattis Fredriksson!

Idag blir min goda kollega Fredriksson 24 år gammal. Ja, ursäkta Elin, jag skrev gammal... Men jag tycker vi börjar bli bortåt åren nu. Tyvärr. MEN STORT GRATTIS!!!!

Dagen har varit väldigt lugn idag. Jag gick upp och inspekterade mina fina blommor som hade klarat av en natt i våran varma lägenhet. Sen tog jag och Maria en promenad, och det var riktigt skönt. Gick ner på Loppisen nere vid Mekonomen. Men vi gjorde inga fynd. Efter det tog vi bilen upp på Tre krokars Loppis, men även där gick vi hem tomhänta. Klarade av Rusta, Jysk och Dollar också, så nu är "stan" gjord.

Kom hem och åt en bit tårta som var kvar. Ursch, men nu är den slängd i soporna. Jag tycker inte om grädde, det har jag kommit på!!

Sen har det inte hänt så mycket mer. Nu sitter vi och kollar på tv innan läggdags.

Har sån fruktansvärd ångest över jobbet i morgon. FY FAAAN!!! Jag vill verkligen inte dit. Ursch fy helvete!!!!!!!!!!!!!
Jaja, min klocka ringer 05.15 i morgon. När ringer din?

23 år GAMMAL

Nu var det himla längesen jag uppdaterade den här bloggen, men nu har det varit mycket under ett par dagar!!

Idag har jag haft en helt underbar dag, verkligen. Tusen tack alla er som kom hit och gratulerade mig, och tusen tack för alla sms och kommentarer!!!!!!! Det betyder mycket att veta att det är så många människor som bryr sig om gamla mig! =)

Har fått massa fina presenter. Av brorsorna fick jag precis det jag hade önskat mig, en brandsläckare och en första hjälpen väska! Mmm, jag vet. Vuxenpoängen bara ökar och ökar!! ;)
Och av min älskling fick jag ett SINGSTAR!!! Med Svenska schlager-hits, ja ni hör väl själva vilken hit det blev. Jag och Daniel satt i typ två timmar och skrålade! Har även fått två underbara parfymer, en av Maria och en av mamma. Så nu är det slut på svettlukten gott folk! Haha..Och Hanna då, min lilla älskling, hon vet då vad en gammal 23 årig dam behöver: Ett smink-set, och det var ABSOLUT behövligt!!! Det var alldeles för mycket, men jag är så himla tacksam!! Tack Hanna och Marina!! Av Erika fick jag jättefina ljus, och det passar ju utmärkt eftersom jag är lite av en pyroman. Sen har jag otroligt mycket fina blommor här hemma. Gud, om man kunde ha så mycket jämt. Jag älskar snittblommor! Av morbror fick jag ett presentkort på Lindex och av världens sötaste farfar fick jag pengar!! Tusen tack alla!!! Det var en oförglömlig dag.

Igår var det stora bakar-dagen, trots en ovälkommen hang-over!! Fy bubblan, men det är en annan historia. Fredags-kvällen alltså! =) Så att stå och göra två stora smörgåstårtor efter en flaska Baccardi Razz var ingen höjdare! Sen var vi hem till Kristina som fyllde 36 år, (förlåt att jag skrev ut det ;)) och fick en massa god fika. Sen hem igen, släckte ner hela lägenheten, och Anna Andersson, hon hade missuppfattat det där! Jag släckte ner rubbet. Då menar jag att jag släckte alla lampor, drog ur telefonen och alla "stand-by" apparater... så vi satt här i mörkret och glodde på varann!! Haha, men en timme gick så fort så det var ju en enkel match. Sen var det dags att garnera smörgåstårtorna eftersom vi skulle få morgonfrämmande idag! Så klockan halv ett i natt blev dom klara! Sen ner i säng och läsa en stund, sen sov jag som en klubbad säl. Och idag har det alltså gått i ett. Men nu är jag och Maria själva och vi har precis tagit oss en bit av den sista smörgåstårtan. Så nu vill jag inte se åt en smörgåstårta på ett tag! =)

I morgon ska jag njuta av min sista semester-dag, sen är man tillbaka i träsket igen. =)


Men nu är man väl bra jävla gammal iallafall!!

Vem är du?

Dagen började med röda veckan, om man säger så. Åt helvete!! =) Jaja, inget att göra åt.

Åkte till Rolf i Kopparberg och fick mig en omgång. Skönt. Ovanligt skönt idag faktiskt, tror jag börjar bli lite bättre i nacken! Sen drog jag en repa förbi Malmens Mekaniska och hojade lite. Sen hem igen och åt lite mat, innan vi fick besök av fru Klitsch. Vi spelade lite kort och drack kaffe.

Sen skulle det möbleras om på Östra Storgatan 2. Men det blev inge bra, så i morgon ska vi möblera tillbaka.. typiskt.

Kristina kom förbi på kvällskvisten och tog en till kopp kaffe hos oss. Vi dricker väldigt mycket kaffe här, det gör det verkligen. Så är du nån dag sugern, kom bara förbi!!

Nu har jag tittat på Grey´s som faktiskt är det bästa tv-programmet som finns just nu. Jag missar inte ett avsnitt!!
Förresten är jag färdig badad och klar för kvällen, så nu ska jag sätta mig och spela lite ps2. Håller på med Spyro, himla gammalt men himla kul!!

Förresten!!!! Vem är du?? Vem är det som läser min blogg egentligen? Gick in och tittade på nån statistik, och där menade dom på att jag ska ha 27 läsare... per DAG!!! Så vem är du?? Kan du inte bara skriva det, så jag vet. Jag är nämligen den nyfiknaste människan på denna jord!! Det kan jag försäkra!


Här har ni en otroligt gammal bild på mig!! Om man ändå va så där ung och spänstig!! =)

Long time no see...

Oj. Förlåt! Men jag har verkligen inte haft tid att skriva nå här på ett tag. Men nu är jag tillbaka!

I natt kom mamma och pappa hem från Thailand, så vi åkte dit det första vi gjorde i morse. Jävlar va bruna dom är! Som pepparkakor. Det va riktigt kul att träffa dom igen, känns skönt. Självklart unnar jag dom semester, det är inte det. Men det är skönt att dom är hemma igen!! =) För er som undrar över städningen så blev mamma jätteglad!! Tack och lov!!

Både jag och Maria fick varsin parfym i tidig födelsedagspresenter. Maria fick även ciggaretter och jag fick en flaska sprit! =) Hörde just att 250 kg kärlek spelar på Solo på fredag, så det vore ju himla kul att gå... Hm, får se. Ska ju va pigg och alert hela söndagen, då det nämligen ska firas att jag blir 23 år. Vad det nu är att fira. Jag börjar bli en gammal nucka. Ursch ja!! Nu tänker ni att jag har ju hela lördagen på mig att krya på mig.. Men när Anna Andersson har varit ute på krogen är hon bakis en hel vecka efteråt!! Ursch, jag tål verkligen inte alkohol. Men det är ju bra kul när man väl dricker. =)

Kajsa är äntligen bättre! Hon svarade riktigt bra på den här medicinen och jag skulle nästan våga säga att hon är sig själv igen.

Nu har jag tittat på desperata hemmafruar, så nu är det väl ett kvällsbad som väntar.
Förresten har jag tagit semester torsdag och fredag, så nu är jag ledig ända tills på tisdag! Skööönt.
Det börjar sina på semesterdagar, men just nu bara njuter jag.

I morn ska jag och Bruset iväg och panta hennes burk! Ja så är det så här dags på månaden!! Ja, mina burkar är då slut för lääänge sen... Men nu är det bara 2 dagar kvar! Sen l-ö-n!!

Ordning och reda, löning på freda!!!!!!!


Kolla in den här badpojken då!! =)

Händelserik dag nr 4

Dagen började på Björnhyttans sopstation. Väldigt mycket folk och en vääldigt stor bil.. Men som den vana bilförare man är så gick det ju som en dans! =) Urr..

Vidare till Granbacken och började städa lite lätt i källaren. Men det var lättare sagt än gjort, skitigt nå nö in i helvete, men vi fick till slut bukt på problemet. Tog nog 2 timmar att städa, men då ska man komma ihåg att det bara är trappen ner och pannrummet som vi har fått ordning på. Resten måste vi nog ha hjälp av resterande familjemedlemmar med. Iallafall, sen drog vi vidare till glasbanken och lämnade in i helvete massa glas.
Sen tror jag nog att vi började på att bli klara.. Så vi åkte vidare upp till brorsan och Sandra och lilla Edwin en stund. Och där kom vi lagom tills maten skulle serveras! Så vi fick och lite korv med bröd, prefekt för skulle sanningen fram så knorrade lite i våra magar. Tack tack! Efter en kopp kaffe började vi bege oss hem igen. Stannade till på MM och handlade 3 liter mjölk. Nu är det knapert i kassan kan jag lova! Men katten mår bra, så jag ska inte klaga!!!!! =)

Nu på eftermiddagen kom familjen Klitsch hit. Massa lek och bus, och nu precis har dom åkt hem.

Bjudna på mat är vi ikväll hos familjen Bruset/Larsson klockan 19.30! Det bjuds på tacos! Bussigt!
Ja, vi har ju blivit njudna hela dagen, och det är ju aldrig fel! =)

Hörde att farsan hade blivit magsjuk nere i Thailand. Det är väl den kryddstarka maten... och jag hör ända hit hur han ligger och trätar:  
"-Det FATTER dom väl att man inte kan laga så stark mat..." HAHAHA...

Ikväll blir det premiär av Robinson, hade inte tänkt kolla först, men nu har jag blivit lite nyfiken och ger det en chans!
Man måste ge alla en chans, kom ihåg det.
Och med det kloka ordspråket ska jag avsluta detta inlägg!

Världens sämsta/bästa dag!!!

Ursch, den här dagen har varit jobbig!!!
Det började i morse, jag ringde och fick en tid hos veterinär Maria klockan 13.00. Men det slutade med att Kajsa blev ännu värre. Hon kissade blod. Inte en gång, inte två gånger utan ungefär 17 gånger under 5 timmar. Och mitt i allt det här så skulle vi upp på Malmen och städa. Så det slutade med att jag skjutsade dit Maria, så den stackarn fick städa själv, och jag åkte hem till Kajsa igen. Ville verkligen inte lämna henne ensam. Hon gick och grinade och kissade blod överallt och hela tiden!! Jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jag grinade och katten grinade.
Sen ringde veterinären upp och sköt upp tiden till 14.20 och minutrarna kröp fram!!!
Jag hann i allafall hämta Maria, för jag ville att hon skulle följa med ttill veterinären. För jag var helt bombsäker på att jag skulle åka därifrån utan katt. Så illa var det.
Men till slut kom vi dit och veterinär Maria var huuur gullig som helst! Hon konstaterade att Kajsa hade urinvägsinfektion iallafall, men att hon inte svarade på penecillinet hon fick förra veckan, hon hade blivit värre av det.
Så efter en smärtstillande spruta i nacken, nytt penecillin i 10 dagar, nytt foder, och 1500 kronor fattigare fick vi alltså till slut åka hem igen!! TACK OCH LOV!!!!
Så nu är Kajsa hemma igen och mår väl lite så där. Hon kissar blod än, men jag tror inte att hon har så där jätteont längre. På tisdag ska vi tillbaka och lämna urinprov.
Tack och lov att det finns kunniga människor inom detta område!!!! Maria, du räddade mitt liv!!!!!!! =)

När vi hade kommit hem och smällt vad som hade hänt, gick Kajsa undan och la sig och sov. Hon var helt slut. Så vi bestämde oss för att låta henne få vara i fred och sova lite. Då passade vi än en gång på att åka till Granbacken och fortsätta städningen! Denna gång i garaget!! Så nu är garaget städat och klart... Är så otroligt nöjd över våran prestation hemma på Granbacken, och jag hoppas innerligt att mamma och pappa också kommer att uppskatta det vi har gjort!!
Vi höll på i garaget i ca 2 timmar, så det gick relativt snabbt.

På hemvägen åkte vi förbi Bruset eftersom vi hade fått nya trisslotter. Och dra på triss(or) det blev 75 kr i vinst! Inte illa.
Hem och titta på Let´s Dance som man inte får missa. Gett Kajsa nya medicinen och jag har även hunnit tagit ett bad.

I morgon blir det Björnhyttan.
Vilken dag det har varit!

Men att Kajsa kommer att bli frisk igen det är verkligen helt fantastiskt!!
Och ett tips till alla djurägare!! FÖRSÄKRA DITT DJUR!!! Det hade inte jag gjort innan idag, "för jag har ju en innekatt, vad kan hända?" Men tro mig, jag ringde så fort jag kom hem, så nu är också Kajsa försäkrad. Det är alla djur värda, för man vet inte vad som kan hända!! Kom ihåg det!!

Stackars Kajsa..

.. Jag trodde verkligen att Kajsa hade blivit bättre. Eller hon var mycket bättre. Men hon har blivit sämre igen. Nu kissar hon så där mycket igen, och hon har även börjat att kissa inne. Ursch, man blir ju så arg på henne, men jag tror inte att hon rår för det. Har klockan på ringning i morgon bitti, för jag måste ringa Torekl i morgon. Kajsa ska ju bara ha penecillin en dag till, då har hon ätit i tio dagar. Så hon borde ju ha blivit bra... Nä nu får Torkel ta och titta på henne!! Jag blir så orolig. Min lilla stumpa!!!!

Dagen har iallafall besått av städning med stort S. Vi struntade i Malmens städning idag och tar den i morgon istället. Vi har befunnit oss på Granbacken hela dagen. 7 timmar tog det att städa nedervåningen!! Och då är vi alltså två stycken som städar! Så 12 timmar totalt har vi lagt ner i denna kåk. Men va fint det blev!!!
Är lite orolig vad mamma ska säga, bara hon inte blir arg!!! Jag är väldigt nervös om sanningen ska fram!!! Väldigt nervös!

När vi var klara åkte vi upp och hälsade på David, Sandra och Edwin.
Fasters kille har blivit jättestor!!!! Så rund och go... Och faster fick mata honom! Är superstolt. Träffade på mammas katt Gunnar som bor där nu också, och han trivs verkligen som fisken i vattnet!! Han kanske tycker det är skönt att få vara en katt för en gångs skull =)

I morgon blir det Torkel och städning på Malmen!
Önska oss lycka till, och håll tummarna för Kajsa...

              


Världens mysigaste katt

Full rulle

Idag har det gått undan! Upp i ottan, i väg till jobbet. Duscha gamlingarna, ner med dom till maten, iväg och städa, drick kaffe och gå hem! =)

Jobbade fram till två-tiden, sen åkte jag och Maria direkt hem till mamma och skulle börja på våran lilla överreaskning!  Vi höll på i timmar. Fem timmar för att vara exakt! Men nu är hela övervåningen färdig städad!! Från topp till tå. Skönt. Och va fint det blev.

Åkte hem vid halv åtta, då åkte vi och köpte pizza. Skönt, hade aldrig orkar laga mat!
Tittade på Rent hus, med en dusch emellan reklamerna. Och nu är det ju Grey´s! Jag är trött som få vill jag lova!!
Få se om jag orkar se hela programet.

I morgon blir det mer städning, först Malmen sen Granbacken!

Ps. Jag har semester i 7 dagar!!


Mysigt kvällsfika

Jaha, klockan ringde alltså 05.15 i morse och jag kände mig som en död sill! Min kropp är inte gjord för att gå upp mitt i natten. En timme senare räcker fint, 06.15, ja det vore en dröm!
Jobbet gick iallafall som en dans. Fick veta lönehöjningarna idag, och för en gångs skull så blev jag glad. Känner mig faktiskt nöjd.

När vi skulle åka hem rattade vi förbi Laggen och köpte ett tio-pack pannkakor som vi knölade i oss när vi kom hem. Gott, billigt och snabbt. Sen röjde vi undan lite här hemma innan jag råkade sätta mig lite för länge och till sist somnade en halvtimme i soffan. Det var behövligt och jävligt skönt.

På kvällskvisten har Maria varit på BodyAttack eller vad det hette, och jag själv åkte hem till Bruset på en kvällsfika. När jag stiger in i lägenheten har hon tänt ljus och det var hur mysigt som helst. =) En yatzy och en kopp kaffe och självklart lite dösnack så var den kvällen gjord!

Hem fort som fan, tappa upp badvattnet, ner, upp, och ut och titta på utröstningen av Rosing. Bra val för övrigt! Hugo ska vinna. Lätt. Killen är ju dökär i Linda Rosing!

Desperata hemmafruar stod härnäst på tapeten, och nu är även detta gudaprogram slut. Så nu är det väl bara sängen som väntar.. En dag kvar, sen är jag ledig en vecka!! Tog ut lite extra semester (ja jag slösar, jag veeet) men jag känner verkligen avsky att gå till jobbet  just nu. Ibland blir det bara så, och får man ha lite semester så brukar det gå över.

Förresten kostade jag på mig en ansiktsmask ikväll!


Jag saknar min mamma!

Det luktar äppelpaj!

Nämen! Vart tog vädret vägen? Fan blev så besviken när jag slog upp min blå i morse och det är pissväder!! Vad är det för stil? Hm.. ja fint väder är man ju inte bortskämd med om man bor i Sverige.

Åkte ner till Kopparberg i "morse" och fick mig en rejäl omgång! =) Ja, han har starka nypor den där Rolf. Men det är skönt samtidigt. Och det bästa med hela resan var att jag har kommit upp i frikort. Och det betyder att jag inte behöver betala ett smack i ett helt år!!! Så gissa om jag ska utnytja det här nu. Minst en gång i veckan ska jag dit, hela året! =)

När jag kom hem igen fick jag telefon av min kära kollega Klitsch. Hon har tydligen fått klostridium den stackarn!! Detta är alltså en fasansfull sjukdom som till och med är luftburen om jag inte minns fel... Så nu är hon "inlåst" i hemmet och får varken ta hem barn eller främmande. Stackarn. Totalt isolerad. Och på onsdag var det ju meningen att hon skulle operera bort halsmandlarna, och det har hon verkligen sett fram emot eftersom hon jämt har ont i halsen, men nu måste alltså även detta ställas in. Typiskt.

Maria håller på att baka ihop en äppelpaj så här på kvällskvisten. Hon var nämligen sugen på vaniljvisp, och det skulle ju se illa ut att bara äta vaniljvisp, så då fick hon slänga ihop en paj. =)

Inget att se på tv ikväll heller. Värdelöst.
Får bli en tidig kväll tillsammans med en bra bok! Inte så dumt alla gånger.

Pajen väntar! Mmm.... det doftar ljuvligt här!! Känner du? ;)



Klitsch och jag bjuder på den här! =)





Våren har besökt oss idag!

Passar på att skriva lite medans nyheterna går av stapeln. Håller på att kolla på Beck, men så blir det ju reklam bäst vad det är =) Har till och med hunnit med ett bad. Ett snabbbad. Och jag lovar er, säger jag snabbad så är det det, det är knappt så jag hinner bli blöt. Haha.

Vilket underbart väder det har varit idag, runt lunch idag så var det 10 plusgrader och strålande sol!! Helt underbart. Hade tänkt att jag skulle städa bilen hemma på Granbacken idag. Men när jag kom dit så ångrade jag mig, och började städa lite hemma hos mamma istället..

Kajsa blir inge bättre. Och nu känner hon igen medicinen, så så fort man tar fram den så sticker hon iväg. Stackarn! Och när man väl har fått i det i munnen så hulkar hon som aldrig förr. Ursch..

I morgon ska jag iväg till kotknäckarn och bli som folk igen. Nu var det över en vecka sen jag var iväg sist, så det ska bli skönt. Iallafall efteråt.

Jag och Maria har kommit överens om att ta semester torsdag och fredag. Först ska vi städa på Malmen, sen ska vi hem till mamma och städa och göra fint tills dom komer hem. En liten överraskning alltså! Det tycker jag att dom är värda!!

Förresten! Tog upp utemöblerna idag. Så nu har vi bord och stolar på balkongen, hur vårigt är inte det då? Lite tidigt, jag veeet. Men va fan! Kommer det mer snö då är det väl så då. Vi hann med en kaffekopp ute i sommarsolen idag. Då har man inte mycket krav på livet heller.

Nä, dags att inta positionen framför tv:n!


Söta änder nere i stugan. Snart kommer det nya! Gud va jag längtar efter sommaren...

En stor tabu...

.... för Sverige som ska skicka detta jävulskap till melodifestivalvinnare till Moskva!
Det är ju så man skäms. Eller vad tycker ni?

För övrigt har det här varit världens tråkigaste dag tror jag. Har inte hänt ett skit. Dagen började med lite skidor från Åre, sista tävlingen för året. Tyvärr.

Sen kom Daniel, Fia och Villemo hit på en fika, och det vill jag ju förstås påpeka att det va roligt!!

Annars har det väl bara blivit melodifestivalen... ja jag tror det. Tittade förstår på "Herbie - fulltankad" också... haha.

Kajsa mår inge bättre än trots att det är tredje dagen som hon äter antibiotika. Får se om hon är bättre i morgon annars måste jag ringa veterinären på måndag igen. Suck.
Djuren är väl allt man har här i världen? Man bryr sig så fruktansvärt mycket om dom.
Kajsa är ju min lilla bäbis, eftersom jag inte har nån riktig att mysa med. Måtte hon bara bli frisk min lilla stumpa!!!

Nu ska jag kolla klart på Wallander, sen ska jag lägga mig och läsa. Håller på att tragla mig igenom Emma - Mias dotter.
Söndag i morn!


Fasters plutt

Hemmagjord pizza

Sitter och väntar på att Erika ska komma hit. Vi ska nämligen baka hemmagjord pizza ikväll! Sen blir det givetvis Let´s Dance... En ganska lugn hemmakväll med andra ord.

Dagen har varit ganska lugn, gick upp vid 09.00 när damernas första åk i slalom gick av stapeln. Sen fortsätte det ju med herrarna och vips var det dags för andra åket! Så det blev sent innan jag blev iordning gjord i morse!

Åkte till Dollarstore en sväng, men hittade inget av värde. Vidare upp på Tre Krokars loppis, men även där gick jag hem lottlös! =) Så då åkte jag ner på stan och köpte blommor till min fru i stället. Fina!

Pratade en snabbis med mor och far idag också, dom har runt 35 grader och strålande sol. Hur underbart låter inte det? Fan om en annan också hade råd att åka utomlands... Gud va skönt det skulle va!

Nu ringer det på dörrn!


HANNA, JAG HAR LÄRT MIN RUMP-MINEN!!!!!!! ÄNTLIGEN!!!!!

Äntligen är Göran hemma!

Dagen har bestått av städning.
I morse åkte jag och Maria upp på Malmen och städade av hela baletten. Och det gick ju bra!
Sen kostade jag på min bil en tvätt. Daniel hjälpte mig att sätta på nya vindrutetorkarna också, det va hemskt snäll för det kunde jag verkligen inte!

Men dagens händelse är ändå att Göran har fått ett nytt hem!
Göran är en uppstoppad iller som har levt sitt liv på Malmens Mekaniska, men nu har han alltså fått ett nytt hem! Här hos mig. Fick den av just Göran. Och ni kommer väl ihåg illern Göran från Nile City? =) Därför fick han heta just Göran.
Så nu står han ovanpå vitrinskåpet i vardagsrummet och ser allmänt söt ut.

Nu på kvällskvisten fortsatte vi städningen här hemma, så nu är det skinande rent för en stund framöver. Skönt.

Min kära katt Kajsa mår inte så bra just nu. Fick lov att ringa veterinären i morse, för hon har gått och småkissat hundra gånger per dag. Så Torkel har skrivit ut penecillin åt henne. Stackarn. Han trodde att hon har urinvägsinfektion!
Så nu ska hon få en hemskt illasmakande spruta två gånger om dagen, vilken hon INTE gillar.
Lilla gumman..


Nu är badet uppfyllt!


Världens finaste katt!!!


Fy satan...

Fy fan i helvete va rädd jag blev idag när jag kom hem!! Min kära sambo har släpat hem en gammal skyltdocka som hon har klätt ut och sminkat. Fråga mig inte varför, men hon har varit på jakt efter en länge nu och "äntligen" fick hon napp.
Maria är hur nöjd som helst med denna förskräckliga varelse, men jag har då aldrig skådat något fulare! =)



Ni ska också lägga på minnet att denna "donna" (eller ja, transa) är alltså 1,80 hög!!! Större än någon annan.


Nu är bilderna tagna med min mobil, men tro inte att "hon" ser bättre ut i verkligheten, för så är dock inte fallet!!!! =)



Idag var alltså sista dagen innan denna minisemester som vi ska ha. Är självklart skittrött och på väg till sängs när som helst. Trots att jag får sova ut i morgon.. Eller sova ut. Jag ska ju upp på Malmens Mekaniska AB och städa hela skiten. Men det gör jag så gärna så! Sen tänkte jag åka och tvätta bilen också. Ja vi får helt enkelt se!

Måste passa på att säga grattis till Johan Larsson också! Som faktiskt blir hela 23 år idag!

Sist men inte minst vill jag skänka en STOR kram till Conny i Thailand.
Tack för mig!

Snabbt och enkelt

Idag får det bli ett snabbt inlägg, för jag sitter nämligen och tittar på Desperata hemmafruar. Och dessutom håller ögonen på att åka ihop för jag är så jävla trött!!

Dagen har varit bra. Jobbade fram till två, sen va jag till posten och skickade tillbaka en del DeVal kläder. Så nu är det gjort. Det dryga va att jag va tvungen att betala portot själv = 60 pix.

Hanna, Johan och Ebba kom förbi på en fika sen också!! Skittrevligt verkligen. Det är inte varje dag. Men det blir ju lätt så.

Måste erkänna att jag börjar sakna min mamma och pappa också. Fick ett meddelande kvart över sju i morse, där stod det att dom hade legat på beachen hela dagen och nu skulle dom ut och äta gott!! Hur avundsjuk blir man inte då liksom? =)

Förresten fick jag semester i helgen, så nu jobbar jag sista dagen i morgon sen är jag ledig ända tills på tisdag! SKÖÖÖNT!

Sov gott, för det ska jag göra!


Här kommer en sommarbild, för snart är den äntligen här!

Äntligen nya vindrutetorkare!

Jaha, igår åkte alltså mamma och pappa till ett soligt varmt och helt underbart Thailand! Är så jävla avundsjuk så det finns inte ord för det! Jag och Maria va hem till dom och åt lite mat innan vi tog avsked. Daniel, Fia och älskade lilla Villemo kom också förbi.. Sen åkte vi vidare upp till Sandra, David och lilla Edwin när vi ändå var i Grängesberg.  Så det blev en fika med fasters bästa kille!

Idag dock bar det iväg till Falun Lasarett. Skulle träffa dietisten. Sagt och gjort, sen åkte vi och käkade på Max!
Vidare till ÖB och köpte en del onödiga grejer som man alltid gör när man är där.

Va förresten in på Biltema och köpte ett par nya vindrutetorkare, och det kan jag säga inte var en dag för tidigt!!!! Nu behöver jag lite hjälp av mina bröder att få dit dom bara.

I morgon är det jobb igen, men funderar starkt på att ta semester under helgen. Orkar verkligen inte jobba. Det är väl för jävla tråkigt?! Iallafall att jobba varannan helg...

Hanna va nyss här på et kopp kaffe, och det är alltid lika roligt! Hanna är verkligen den bästa människan jag känner. På riktigt.

Nu väntar sängen innan klockan ringer 05.15 i morgon bitti!

Slänger in en bild på Bruset. Här en trevlig dag på jobbet!



Stora flickor använder toaletten! =)

Sitter just nu hemma vid Hanna och Johan.. Paret är på 50 års kalas och jag och Ebba har varit hemma och myst!!
Vi började kvällen med lite godis och Pongo och dom 101 dalmatinerna.
Sen var det dags att rita! Vi ritade kossor och hjärtan. =) Bus stod näst på tapeten och vi sprang runt som galna och bara skrattade, båda två.
Efter några rundor runt om i lägenheten tyckte vi att det var dax för ett bad. När Ebba satt i badet passade jag på att kissa lite... och då säger Ebba att hon också vill kissa. Visst tänkte jag och hämtade pottan. Men det var dock fel!
"-Nej, toaletten!" Säger Ebba.
Vill du sitta på toaletten och kissa?
"-Ja!!!"
Som stora flickor?
"-JAAAA!!!"
Okej, så upp ur badet och ner på toalettstolen! Och till slut kom det lite kiss, och gissa om jag hade en stolt tjej här!!!
Så hon fick spola och tvätta händerna, och så dök vi (Ebba) ner i badet en stund till. =)

Sen blev det lite mer mys och till slut kunde Ebba inte hålla upp dom små blå längre, så då fick hon lite välling. Så nu sover hon gott!!
Hon är världens mysigaste unge!!

Nu är det Wallander på TV. Bäst att kika!

GRATTIS EBBA!!!

Stort grattis på din 2-års dag!!
Kommer snart förbi med lite presenter!!!

Ha en bra födelsedag STORA tjejen!!! <3


Gamla minnen från förr...


...ja verklgen! haha... Nyss hemkommen från Fjällberget, och GUUUUD va kul det va!! Man blir verkligen glad av att åka skidor.
Jag älskar att åka skidor! Och jag älskar definitivt att åka skidor med Fredriksson. Hon är liksom skidor på nåt vis...
Hade en grymt kul kväll. Dock rätt dyrt, 120 pix för tre timmars liftåkning. Men det var det värt!
Elin vi måste göra om det innan säsongsavslutning!?

Nu håller jag på att prova lite kläder jag har beställt från Deval. Måste dock skicka tillbaka lite som jag inte kunde ha... Sorry mamma, nu får du lite extra jobb! <3

Ska hoppa ner i badet nu, sen blir det sängen.
Och i morgon går jag upp 05.15 för sista dagen! Sen är jag ledig hela helgen, och jag kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli. För jag blir helt slut av att gå upp mitt i natta!

I morgon ska jag på det efterlängtade kalaset åt min lilla tös. Jag längtar nog mer än henne.. hehe.
Sov gott!

Karlssons klister..

.... Ursch idag har varit en jobbig dag! Har varit trött som få hela dagen!! Fy. Läste i Hälsa-tidningen (från Aftonbladet) idag där det stod massa om Crohns sjukdom,bland annat att man blev ganska trött. Ganska? In i helvete trött skulle jag uttrycka mig!!! Jag har faktiskt tvättat av mig sminket redan och ska hoppa i säng, fast klockan bara är 19.21...

Annars har det väl inte hänt så mycket. Tanterna (äldre jobbarkompisarna) på jobbet har varit ovanligt grniga idag. Tänk va bra Lingongården skulle fungera om alla under 40 jobbade där...... ja... För om man inte orkar jobba så ska man fan gå hem! Så tycker jag. Istället för att klaga och överlåta skiten till andra.

Haha, när vi kom hem idag så skulle Maria städa sovrummet. Sagt och gjort. Men det hände dock en liten olycka, hon hade ner en ampel som hände i fönstret - typ 73 delar porslin och en ursinnig Maria. Och hon vettni, fram med Karlssons klister och började försöka få nån rätsida på det hela.
Jag sa hela tiden "Maria, det där går inte...."
(Maria) - JO!!!! Det gör det...
(Jag)    - Nej, det gör det inte...
(Maria) - Jo, ALLT går att laga med Karlssons klister..
(Jag)    - Nej, inte när det är 75 småbitar. Det kommer aldrig och hålla. Och hur ska den hålla att hänga i fönstret?
(Maria) - Ähhh, det går!!

Efter ett antal försök och lika många svordommar gav hon tillslut upp.
Det gick helt enkelt inte! (vad var det jag sa?) =)

I morn bär det iväg till Fjällberget med Fredriksson, och det ska bli mig ett sant nöje!!!

Slänger in en bild på mina pumor. Hanna och Jenny!


Hata svensk sjukvård!!

Idag jobbade jag till klockan halv ett, sen bar det iväg till lassarettet med Marias huvud. Men ni ska inte tro att hon vart hjälpt, för svenska sjukvård är totalt värdelösa om jag får säga min mening!
Stackarn har haft skitont i huvudet i typ 4 veckor och doktorn skrev ut treo. Treo!

Annars har vi haft oss en liten shopping dag. Va upp till Jysk och köpte ett nytt torkställ och sen runt på lite olika loppisar. Men dock inga fynd idag!
Jag har ju nämligen köpt ett par nya skor för mina sista pengar. Typ. =)

Jag pratade nyss med svägerskan Fia, min lilla Villemo fyller 6 månader idag!! Det är helt sjukt hur fort det har gått...
Och på fredag blir Ebba stora damen! Två bast liksom.

   <--- Villemo                    Ebba ---> 

På fredag åker mamma och pappa till Thailand och har det bra! Är så avundsjuk!!! Men istället ska jag va hemma och ta hand om deras katt Gunnar. Men det blir nog lika kul det. Gunnar och jag är värsta polarna (fast inte om ni frågar mamma, för hon tycker jag är så elak mot honom) =)

Ska ta och äta en smörgås nu, sen ska jag tappa upp ett bad och göra mig redo för Desperata hemmafruar!
So long..

Tack Johanna!

Tusen tack Johanna för att du har fixat en sån fin blogg åt mig!
Nu ska det bli ändring på torpet och jag ska börja blogga igen.
På riktigt. Tack än en gång Johanna, du är guld!

Det har ju faktiskt hänt en hel del sen min "förra" blogg (ja jag vet, typ 2 år sen)

Till att börja med har jag fått två helt gudomliga syskonbarn, Villemo och Edwin.
Och ska sanningen fram så träffas vi alldeles för lite enligt min mening,
men det ska vi ändra på!

Jag har äntligen fått ett namn på min sjukdom, har ju haft en mage som har krånglat i flera herrans år, och nu är det alltså klart att jag lider av "Crohns Sjukdom". En mag- och tarmsjukdom som gör att jag  är inflamerad ända från magsäcken, ner i tolvfingertarmen ut i tunntarmen och ner i tjocktarmen. Låter kanske inte så fräscht.... och det är det inte heller vill jag lova! Men det här är alltså en kronisk sjukdom som jag kommer att få leva med resten av mitt liv.
Har börjat ätit medicin också (efter många funderingar) och biverkningarna är inte dom roligaste.. Men men. Jag äter tre kortison-tabletter om dagen (+ kalk) Och om en månad ska man ge mig det första cellgiftet...

Nä, inte ska man väl tala sjukdomar det första man gör?
Tar resten an annan dag för den som är intresserad! =)




Fasters bästa Villemojs!!




Fasters bästa kille Edwin!!


RSS 2.0