Guten morgen!

Ja, jag vet att jag inte har skrivit på ett tag igen... MEN! Det är inte mitt fel, det har nämligen inte gått att logga in på den här sidan på ett tag. Så är det.

Ja, jag vet att en del av er vill se guda-gåvan, för nu finns ju faktiskt Presley på min skuldra!!! =)


Här har ni honom! Men kom ihåg att den har långt ifrån läkt, för det ser ju ut som han har skägg. Men det är bara en skugga som kommer blekna när den har läkt. Det ser faktiskt redan bättre ut, bilden är tagen 5 minuter efter att han blev klar... Snygg va?!

Annars har det inte hänt så mycket. Är ganska förbannad idag. Gick upp före sju och skulle ta ut hela lönen som varje månad. Och vad händer? Tekniskt fel!? Så jag fick inte ut nå pengar... Ringde till banken och dom hade inte "observerat" nåt fel... hm. Vad gör jag nu? Ska ju betala Elvis idag. Jaja, fåt hålla tummarna på att det går om ett par timmar då!

Det suger i kaffe-tarmen.
Hörs!

Jag är en handyman!

Idag har det varit en "gud va jag är dukig dag". Det började med att jag jobbade till klockan två. Direkt efter jobbet åkte jag tillbaka med Ellos paketet, så nu är det på tillbaka vägen...
Sen in på Willys och handlade det nödvändigaste: Fil, Corn Flakes, Mjölk, Bröd och kattsand. Osten var för dyr så den struntade jag i.

Hem och tog mig en kaffekopp och två korv med bröd. Sen började jag greja. Började med att bädda rent i sängen och vädra sängkläderna. Sen på med en tvättmaskin och när jag ändå var i farten satte jag på en diskmaskin. Sen dammade jag hela lägenheten, städade båda toaletterna, storstädade köket. Strök två nya dukar och la på borden. Hängde tvätten, plockade ur diskmaskinen, vattnade alla blommorna, diskade rent Kajsas matskålar, och slutligen så dammsög jag! Pjuu... Men nu är det gjort. Hur skönt som helst!!
Annars brukar jag slänga mig i soffan ett par timmar när jag kommer hem från jobbet, så idag överträffade jag mig själv.

Har ju visserligen akvariet kvar att göra rent, men det gör jag i morgon! Då ska jag även åka till Grängesberg efter jobbet. Ska få låna lite pengar av min underbara mamma, så jag kan köpa mig lite vin tills på fredag! =) Ni glömmer väl inte bort att ni måste till systemet i morgon om ni ska ha nåt till helgen? För sen är det röda dagar och då har dom stängt...

Sitter nu i morgonrock och har precis sköljt ur en ansiktsmask. Jag har blivit så himla dålig i hyn! Värre än nånsin tror jag! Ursch, vad jag än gör så blir det bara värre... Tvättade mig nyss med lite hand-sprit. Det sved som attan, men det borde ju göra rent tycker man? Den som lever får se...

Nu är det bara 45 minuter kvar innan Desperata hemmafruar börjar! Tisdag och Onsdag är det ju tv-dagar. Man får bara inte missa ett enda avsnitt av Desperate och Grey´s!

Förresten så blev Inger Agneta bestulen igår. Nån tog hennes handväska när hon stod och pantade sina öl-burkar. Hon hade allt man äger och har i sin plånbok, 4000 kr, legitimation, hemnycklar, bankomatkort... osv. Så hon åkte hem och ringde låssmeden som fick komma och byta alla lås! Och det var nog ingen billig historia kan jag tänka mig!
Sen i dag så ringde nån snäll människa och sa att hon hade hittat en slängd handväska i ett dike! Pengarna var naturligvis borta, men allt annat fanns kvar! Snacka om tur!!

Nä, nu ska jag pula vidare.

Ps. Jag slog Fredriksson på tetris idag!!! YES.





I MISS YOU GUYS!!!!

God kväll John Blund!

Jaha, då var måndagen avklarad. Tur det, för jag hatar måndagar! Det är väl en sjujävla trist dag? Ursch ja. Men nu är den gjord och vi kan blicka fram mot tisdagen istället!!

Ganska nyss hemkommen från jobbet, slutade nio ikväll, och till min förvåning såg jag att jag började 08.00 i morgon! Det var evigheters evigheters sen!! Men va skönt, en extra timme på morgonen är guld värt i mina ögon!!

Annars har det inte hänt så mycket. Mitt paket från Ellos kom idag, och inte fan skulle jag ha nånting kvar. Så himla tråkigt. Hade beställt en jättefin kjol, sen när jag får hem den är den ungefär en decimeter stor. Snacka om kort kort!! Haha, så den skickade jag tillbaka. Sen skorna som jag hade beställt var på tok för stora, så det var bara att skicka tillbaka dom med. Men men, sånt är livet. Det kommer mer beställningar, var så säkra! ;)

Maria är fortfarande sjuk. Så jävla tråkigt! Jag vill verkligen verkligen inte bli sjuk!! På fredag måste jag vara i topp form så jag kan slå Ersson i rullstols-race!!! Gud va jag längtar, det ska bli så kul. Trots personal-brist, det är inte många som ställer upp i år. Lite tråkigt, det borde vara schema-lagt så alla kunde vara med... Jaaa....

Nu ska jag snart krypa till kojs, först ska jag kolla lite när Maria spelar playstation. Hon är på sista bossen på ett Spyro-spel.... ja nu vet ni det! =)

God natt mina läsare (om jag har några kvar)

Alldeles för länge sen sen sist!!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte har skrivit på himla länge, men jag har varken haft lust eller ork. Men nu är jag illbaka med friska tag!!

Vad har hänt sen sist? Mamma fyllde ju år som ni kanske har läst. Och även min kära sambo har fyllt år. Och min svägerska Fia fyllde ju år för ett tag sen. Nog om födelsedagar!

Jag har fått provsvaret från magnetröntgen (magen) och det såg bra ut!! Jag har fortfarande inflammation, men det hade gått ner väldigt mycket. Så nu ska jag äääntligen få trappa ner på kortisonet. Tror att min läkare skulle ringa i morgon och bekräfta detta. Och det här känns väldigt bra ska ni veta!!! =)

Helgen har iallafall varit lugn. I fredags var Sandra och Alex här och drack lite vin och sjöng lite singstar,och i går var vi bara hemma hela dagen. Maria är jättesjuk. Jag har aldrig sett en förkyldare människa i hela mitt liv!!
Kollade på Robinson och Melodifestivalen.

Idag var jag upp till Hanna och Ebba en stund på förmiddagen och fick mig en kopp kaffe. Annars har det inte hänt så mycket, har hållt på och letat ihjäl mig efter ett kort idag. Jag vet att jag har det nånstans, men jag vet inte vart!!! Det ska ligga i en gammal plånbok jag har haft, en vit plånka. Men var är den??? Vet du??

I morgon jobbar jag kväll, skönt att få sova på morgonen. Sen jobbar jag 7-14 tisdag, och onsdag. Ledig torsdag och fredag!! Skulle ju ha jobbat helgen, men jag har tagit semster på lördag. Det är ju den berömda 10-kampen på fredag!!!! 10-kamp med jobbet, det brukar vara skitkul!! Så jag tog semseter på lördag och jobbar alltså bara söndag.

Har fastnat framför tetris. Ursch vilket tråkigt spel det är! Men man blir beroende!!
Nä, nu ska jag spela lite till..

Ha de!

Slänger in en bild på Jenny och Hanna på förra årets 10-kamp!!

RSS 2.0