Grattis mamma!!!

Oj vilken hektisk dag jag har haft.. Dagen började klockan 06.30 när Maria gick upp för en arbetsdag, så då gick jag upp och gjorde henne sällskap - Sen satt jag och beglade på hennes underbart goddoftande kaffe. Men jag själv fick inte ta min morgonkopp eftersom jag skulle fasta.
Mamma kom och hämtade mig 08.20 sen bar det iväg till Falun. Gick relativt snabbt med röntgen, fick väl dricka en otroligt otäck kontrastvätska sen var det in i tunneln och fota lite tarmar... Sen ut igen och jag och mamma brassade till Burger King och åt en bit mat. Sen tog vi oss varsin Magnum Temptation och en kopp kaffe och drog till Biltema. Mamma handlade lite, men jag får ju inte lön först på måndag så jag gick tomhänt hem. Men lika bra gick det!

Hem och tog en kopp kaffe sen bar det iväg ner till mamma igen som fyller 58 år idag!!! Stort grattis mamma!!
Fick en himla god kassler-gryta och en otroligt god tårta. Allt smakar så gott när man inte äter det på ett tag..
Träffade mina små barn en stund också, som blir så stora!
Slänger in lite bilder längre ner..

Nu är vi iallafall hemma igen och har parkerat oss framför tv´n. Kill Bill 2 börjar ju strax.

GRATTIS KÄRA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!


Ett glatt födelsedagsbarn!


Farfar och Villemo!


Edwin skrattar åt faster!


Och Villemo är alltid på bra humör när hon får träffa faster!! ; )


Maria i egen hög person


Pappa Håkan


Fasters tuffing 1


Fasters tuffing 2


Mina svägerskor och Villemojsan

Och sist men inte minst:

Daniel

och

David

Hipp hipp HURRA...

Till lilla Farfar idag!!!
STORT grattis på födelsedagen!!!



Kvällsbesök

Har nyss haft lite kvällsbesök av min kära mamma och pappa. Dom skulle inspektera tapetseringen, och naturligtvis hade jag skurit lite dåligt i taket.. haha, tänk att det alltid är nåt fel =)
Vi drack lite kaffe och tjålade lite skräp, mamma hade även med sig lite loppis-grejer som vi fick av henne att sälja.
Tack mamma, du är världens bästa!!! <3
Mamma tyckte att jag svor för mycket i mina inlägg, så om Du som läser detta tagit illa upp så ber jag om ursäkt! Men jag lovar att inte komma med en enda svordom i detta inlägg! Ska iallafall försöka. Men vet ni inte att det beror på att man har dåligt ordförråd? Om man svär mycket alltså. Det är vetenskapligt bevisat.

Idag var vi iväg och pantade lite och handlade för sista pengen. Men nu är det ju faktiskt snart lön igen. Måndag, om en vecka idag! Tack och lov. =)
Sen drog vi förbi loppisen också, hade sålit lite skräp, fast vi bara haft bord i två dagar. Så det ser ju lovande ut! Kul.

Erika har spenderat sin eftermiddag här idag också, och det är ju trevligt med lite sällskap. Vi spelade lite frågesport. Har blivit helt såld på ett frågesport som vi har fått på Hemköp eller det är väl Sia som delade ut dom. "Vet du var" heter det iallafall, och det är som en drog, man blir helt beroende. Riktigt roligt! Men svårt. Men gud vad man lär sig...

I morgon jobbar jag kväll. Ursch, det är inte så kul. Kvällarna är så långa på Lingongården, är nog för att vi har lite lite att göra. Men det är ju bara fem timmar man ska stå ut så det går nog bra.
Man kanske skulle åka till Malmen och byta däck på förmiddagen? Eller är det bra tidigt? Ja, vi får se.

I morgon fyller farfar år!! 84 år tror jag att han blir. Min lilla farfar. Han är gullig han!


Nu ska jag prismärka lite loppis-grejer.



Världens underbaraste människa! Min mamma!!


SENATSE NYTT!!!
Kato har kommit hem!!! Tack och lov. I två veckor var den stackars kraken ute, men har äntligen kommit hem!!
Grattis Fia och Daniel (och självklat Villemo) det här var som en storvinst!!!


semester-fredag =)

Åhh så skönt. Ledig ända tills på tisdag kväll, då går jag på igen. Men nu ska jag bara njuta av ledigheten.
Igår kväll vart vi även klara med tapetseringen i andra vardagsrummet. Så nu är båda rummen nytapetserade och det vart sjukt bra. Så nu förstår ni varför jag inte har bloggat på ett tag...

Idag har jag varit hos Rolf i Kopparberg igen. Skönt är det. Och framför allt gratis. Ska dit på torsdag nästa vecka igen, dan innan jag åker till Falun (även mors födelsedag)

Annars har vi även packat ihop fyra kartonger med loppis-grejer idag. I morgon får vi ett bord på Tre Krokars. Då blir man av med lite skit. Sist vi hade bord där förra året så fick vi in 3000 kronor! På bara skit som man inte vill ha! Så det är helt suveränt, nåt jag kan rekomendera er alla! Man betalar ju bara för ett bord, sen sköter Yngve säljandet!
Så i morgon klockan 10.00 står vi och hänger på låset och vill in och packa upp =)

Är inne på www.roligaprylar.se och har hittat en kobra-telefon!!! Jag har varit på jakt efter en sån i flera år!! Den här är till och med nyproducerad! Rätt billig också... kolla!


Snygg va?? Jag tar en jag!! =)

Bruset var förbi och skulle skrapa fram storvinsten med oss idag, har ju fått nya triss. Men inte en jävla vinst!! Nu var det skitlängesen vi vann nåt! Inte ens en ny lott liksom. Dåligt. Ja jag blir förbannad jag!!

Sen ska jag få be om att utfodra en varning till alla er med diskmaskin hemma! Så hör upp om detta gäller DIG:
Köp aldrig i ditt liv maskindiskmedlet på fittiga Dollarstore. SPAR eller vad fan skiten heter, helt totalt oduglig!!! Det där skiten har förstört mina glas! Har diskat om tre gånger med yes (som förövrigt är det bästa maskindiskmedlet) men ingen förändring har hänt. Jävla bluff-företag, ursch!!! Så köp aldrig det för allt smör i Småland!!
Pjuu... skönt. Nu fick jag det sagt =)
Nä, men jag blir så jävla förbannad! Varför tillverkar man nåt som inte fungerar?


Nu ser jag även att Kill Bill har börjat på tv4. Dom är ganska bra dom där filmerna.. Man kanske skulle gå och titta?

jävligt trist dag!

Ursch ja. Jobbade till klockan två, sen åkte vi förbi några loppisar på hemvägen, utan resultat! Sen bar det hem igen och där har vi hållit oss!!
Trodde att Erika skulle kika förbi, men icke. =( Mamma har heller inte hört av sig, så intresserade är alla av våran tapetsering! Haha. Knappast.
Tittade iallafall på min nya film: Snow Dogs, bra film!

Maria somnade när klockan var 16.30 och hon sover än!!! Hon kan sova hur länge som helst, har försökt att väcka henne men det är totalt omöjligt. Får väl se om hon sover i natt nu då.

Nu sitter jag iallafall och kollar på desperata hemmafruar. Det är ju dubbelavsnitt idag, och det får man ju inte missa!! Blir ju jävligt sent ikväll (igen) men det är smällar man får ta. I morgon jobbar jag ju min sista dag innan femdagars-ledigt!! Så då får man bita ihop.

Har iallafall tagit mig ett bad och dränkt mig i litervis med hudkräm. Det finns nog ingen som är så torr som jag!! Måste bli bättre på att smörja in mig.
Fy fan vilket trist inlägg det här blev då.. men jag har verkligen ingen som helst lust att skriva.

I morgon hoppas jag att det är Grey´s som vanligt igen? Annars ska jag personligen ringa upp kanal 5 och klaga!!

Nä, nu är reklamen slut.

Ikea tur

Igår när vi hade tagit en frukost i vardagsrummet bestämde vi oss för att åka till IKEA. Klitsch Linda och Sara följde med. Vi åkte naturligtvis till Västerås eftersom Klitsch körde. (Kör hon blir det Västerås, kör jag blir det Örebro)
Hittade lite smått och gott. Tre nya tavlor, en barnstol, ljus i mängder, tre nya lampor, glödlampor..... öhh.... ja, en massa smått ochgott alltså! Åt naturligtvis den gamloa vanliga ikea-rätten: kotlett med pommes och bea-sås!! Gött!!
På vägen hem blev det både mjukglass och kaffe, ja vi hade inte bråttom hem om nu nån trodde det =) Sara fick ju äntligen vara lite barnledig, så det tog vi nytta av!

Väl hemma igen så blev det lite pyssel. Sen var det nästan dags att gå och sova igen. Dagarna går så himla fort!!

Idag var det jobb igen. Jobbade till två, sen åkte vi hem och bara slöade! Hann handla en sväng medans Maria började städa. Hon städar verkligen sönder den här lägenheten =) Nä så, men hon är en jävel på att städa ska ni veta!

Nu väntar tv 4as film klockan nio, Van Veteeren eller hur fan det stavas?

Har sökt om semester i helgen, går den igenom är vi lediga från onsdag till tisdag! Hur skönt vore inte det då? Då ska vi passa på att tapetsera andra vardagsrumet medan vi har ångan uppe! Det gäller att passa på. Då är det ju nytapetserat tills Maria fyller år (12 maj)

Nä, nu ska jag ta mig en kvällsmacka!

Två hellånga dagar

Men fy fan va trött jag är i benen! Jag har nämligen klöst upp o ner o upp o ner på en jävla stege i två dagar nu! Vi har ju tapetserat om nu nån har missat det =) Men äntligen så är vi klara!! Åhh... är helt slut i kroppen. Men nu är allt på plats igen och det vart faktiskt otroligt bra (om man får säga det själv)

Glad påsk förresten! Glömde ju skriva det, det skulle ju ha stått högst upp? Jaja, glad påsk till er alla!!

Mellan tapetseringen och möbleringen så åkte vi ner till mamma och pappa på lite påskmat.  Gott! Vi vart inte så långvariga eftersom båda ville hem och finjustera... haha.

Är det ingen av er där ute i Grängesberg som har sett Kato? En liten svart kisse med korta vita strumpor, vit mage och en vit fläck vid nosen, och jättestora fina ögon? Min bror vill få hem honom!! Gå ut och ropa lite, eller se efter i något garage eller vad som helst!!! Han måste få komma hem nu!!!!
Ser ni något, ring Daniel: 070-655 85 96
TACK!

Gud, det känns som klockan är typ halv ett på natta, men i själva verket är hon bara kvart i elva. Blir en tidigt kväll ikväll! Men vi ligger före tidsschemat, för vi hade räknat med att hålla på att tapetsera hela helgen, men blev alltså klara idag. Undrar vad man ska hitta på i morgon?

Nä, nu ska jag vara lite social och titta på tv i nya rummet.
Öj! Kom förbi och kolla nån dag!!

Tupplur i badkaret

Just det. La mig i badkaret och skulle fortsätta läsa min extremt braiga bok, och somnar!!! Men som tur var så hade jag tappat boken bredvid badkaret. Pjuuu.... =)
Men nu är jag vaken och alert igen! I morgon jobbar jag kväll, och det betyder att jag får sova hur länge jag vill i morgon bitti! Skönt som fan. Att gå upp fem två dagar i rad räcker gott och väl för mig!!!

Idag hade vi påsklunch på jobbet. Det betyder att vi hade dukat tre långbord i matsalen med fina dukar och servetter och påskris och allt som hör påsken till! Sen fick alla varsin påsktallrik (inklusive personalen) sen satt vi och åt. 89 stycken var det som kom och åt! Riktigt trevligt var det, men det blir lite kaotiskt när alla ska hem samtidigt... Slutade iallafall klockan två. Då åkte vi raka vägen ner och hämtade våra nya gardiner som äntligen har kommit!! Så nu är som uppsatta i köket och det var verkligen ett lyft. Så nu åkte julgardinerna ner =) "Julen vara än till påska..... trallala..."

Bruset kom och drack kaffe också. Men hon mår inge vidare.. Försökte få med henne till akuten, men som den envisa jävel hon är så skulle hon vänta till i morn! Jaja, du vet att jag följer med dig Brusse!!

I morgon är det skärtorsdag, och det betyder att jag får äta godis i fyra underbara dagar!! Försöker hålla upp med godis och läsk, men under påsk är det alltså fritt fram!! Jag lääängtar!!! Är så fruktansvärt sockerberoende, men det ska bli ett slut med det nu.

Var även runt en sväng på lite loppis. Jag älskar loppis, det finns verkligen allt möjligt!! Jag, Maria och Kristina klarade av först Tre Krokars loppis, sen Kerstins Loppis och sist Kupan. Lite fynd vart det och ännu mindre kosing kvar i plånboken! Det här är en fattig månad ska jag tala om för er!! Den här också... Ursch. Jag hatar att vara pank. Jag är jämt pank. Lortunge!

Den 24:e ska jag iväg till falu lassarett igen. Nu ska jag magnetröntga tunntarmen. Och min älskade mamma följer med, hon är då alldeles underbar hon. Men jag blir bara borta under dan, sen ska jag ju hem till mamma och äta tårta!! Hon fyller ju för bövelen år då!!! =)

Nu ska jag glo lite på tv innan jag tar tag i boken igen. För er som missat: "Den vita massajen - av Corinne Hoffman" Läs den!!

Söta le

Jaha, då börjar även denna dag vända mot sitt slut. Jobbade som vanligt till klockan två, sen skjutsade jag iväg Tora till tågstationen för hon skulle ju till sin älskade i Örebro. Sen hem, skönt att komma hem efter en dag på jobbet, och när jag öppnar dörren är det både dammsuget och golvet är torkat. Skönt!!!

Maria gick iväg till jobbet nästan på en gång när jag kom hem. Hon jobbade kväll och jag dag. Så jag var själv en hel kväll, det var rätt skönt faktiskt! Bäddade rent i sängen och diskade och hängde tvätt.
Sen råkade jag väl sitta ner lite för länge, för där somnade jag i 20 minuter. Men katten på magen. Så mysigt så!!

Sen tog jag mitt feta arsel upp ur soffan och åkte hem till Marina och kollade på hennes underbara valpar. Men fy fan!!! Vilka guldklimpar!! Vart så sugen på en hund. Speciellt en hane som bara ville följa med mig hem! Men jag stålsatte mig och åkte hem själv. "Bra gjort Anna" Jag älskar djur. Alla djur. Okej inte myrer och annat äckel, men alla pälsdjur!! Jaa a...

Åkte förbi Dollar Store på hemvägen. Men där är det ju bara skit nu för tiden. Och dyrt har det blivit! Men men, handlade väl lite skit som vanligt. Har även köpt mig en ny mugg till jobbet, och det var inte en dag för tidigt! För min är lite sjaskig om man säger så.

Nu har jag hämtat Maria på Lingongården och nu står en nybäddad säng och en megabra bok och väntar på mig! Så jag har inte riktigt tid med det här...


Kolla underverken!!!


    
    

Påskpyntet är framme!

Jaha då var helgen över igen. Skönt. Iallafall när man jobbar. Som ni kanske har märkt så har jag inte skrivit något i helgen, för jag har helt enkelt inte orkat..

I lördags jobbade vi till klockan fyra, sen åkte jag hem till kriminalkomisarie Uno Hane och gav honom en korv! Ja det är sant, han skulle röka en falukorv åt mig. Snällt! Fick den lite senare, och den var grymt god!! Väl hemma gick vi iväg och plockade lite påskris. Jag drog väl naturligtvis världens vurpa, och eftersom Maria gick bakom mig så drog jag med henne ner i fallet också... haha, måste sett sjukt kul ut. Men jag benhöll i påskriset! Släppte inte taget en sekund! =)

Söndag jobbade vi till fyra också, sen gick vi bara hem och slappade. Maria blekte håret på mig en gång till, så nu börjar jag bli nöjd. Skönt. Det är hemskt när man är så där orange i håret!!!

Ledig i dag, och den dagen spenderade jag hemma hos mamma. Tvättade bilen också, invändigt. Bra gjort för det har behövts ett par år nu ;)

Hem och käkade lite mat, sen drog vi upp på Coop och handlade lite godis till alla påskäggen. Så nu är det gjort.
I morgon är det jobb igen, jbbar till två. Helt okej när det är så här fint väder. Det är ju ljust jättelänge om kvällarna nu! Skitskönt.

Badvattnet håller på att tappas upp. Ska ha i en hårinpackning, håret är så himla torrt av all blekning. Sen ska jag hoppa i säng och läsa vidare i min bok. Köpte förresten en ny bok i dag, "14 år till salu" hette den.. Handalde om våldtäkter och annat vidrigt.. ursch!!!!

Nä, trevlig kväll på er!

Heldag med sjuka damer

Nyss hemkommen från en heldag!!!!
Som sagt började mitt pass redan 07.30, jag och Hanna åkte till Rolf och blev knådade, sen brassade vi vidare till Lådan och köpte lite skit. Men det har blivit n jävla dålig affär det där tycker jag!! Iallafall så åkte vi hem hit sen och tog oss en kaffe tillsammans med min fru.

Sen kom vi på att jag och Maria skulle åka till Borlänge på lite shopping. Sagt och gjort, skjutsade hem Brusse, sen iväg. Först var vi in på Biltema (ja, jag veeet... Men Maria bara mååååste ha deras fönsterputs!!) sen vidare till ÖB och Plantagen. Handlade väl en massa onödigt bröte som man alltid gör =)
Sen blev det Burger King, sen drog vi in på ICA Maxi och svängde våra lurviga. Efter det blev det dock hemfärd.

Vidare upp till Hanna igen, och dags för nästa hårfärgning.
Maria var duktig och tog en promenad dit upp, men inte jag. Jag hade bråttom =)
Drack kaffe och skrattade så vi har träningsvärk. Gud vilka sjuka människor det där två är!! Helt sjukt =)
Efter några otroligt fula grimaser senare så var det dags att åka hem. Hanna, den stackars ska ju upp till sju och jobba i morgon bitti! Vi jobbar ju iallafall kväll.. (blääää)
Så nu har jag precis sköljs ur den sista färgen i håret och är väl på väg att gå och lägga mig och läsa. I morgon blir det som sagt kvällspass och sen jobbar jag heeela jävla helgen. Ursch och fy!!! Men men.

Längtar tills nästa vecka, troligtvis nästa helg, då ska vi tapetsera om!

Åh neeeeej!!!

Ni skulle bara veta. Hur jag ser ut. Som ett arsel!!!! Jag försöker blondera håret, gissa om det blir bra? Nej inte direkt, jag är orange i hela huvudet!! Åhhh.... paniiiik!!! Hanna hjälpte mig tack och lov. Hon fick slänga i en till blekning direkt efter den andra. Sitter med den i nu, så hur slutresultatet vet jag inte riktigt. Men det är allt annat än blont kan jag lova!! =(
Ska skölja ur det 23.40, så tyvärr får ni kära läsare, vänta ända tills i morgon för att hära slutresultatet!

Klockan 08.30 i morgon bitti drar jag och Brusan till Rolf i Kopparberg. Sen kanske det blir en tripp till Lådan också. Kanske.

Det blev inge städning i morgon på Malmens Mekaniska, och ska jag vara riktigt ärligt så var det superskönt!! Jag är helt slut och det är min enda lediga dag i morgon, så det var skönt.

Från det ena till det andra så har jag nå så fruktansvärt jävla ont i magen så jag går åt snart!!! Har haft så här hur länge som helst, och snart står jag inte ut. Allt blev sämre av att jag började äta medicin. Nu har jag ont i magen varje dag istället. Och det är rent utsagt fruktansvärt!!!!! SÅ! Nu fick jag det sagt också....

Idag har Kajsa ätit upp sista penicillin-kuren, så nu är hon bra igen!! Tack och lov lilla snuttan.

 Nu ska jag fortsätta kolla på Big Brother... ni vet väl om att det går i repris på tv400?? Missa inte det, för det programmet är en gudagåva. Precis som mitt älskade Grey´s!

Åh, nu ska håret snart sköljas... lätt nervig!!!

RSS 2.0