Ikea tur

Igår när vi hade tagit en frukost i vardagsrummet bestämde vi oss för att åka till IKEA. Klitsch Linda och Sara följde med. Vi åkte naturligtvis till Västerås eftersom Klitsch körde. (Kör hon blir det Västerås, kör jag blir det Örebro)
Hittade lite smått och gott. Tre nya tavlor, en barnstol, ljus i mängder, tre nya lampor, glödlampor..... öhh.... ja, en massa smått ochgott alltså! Åt naturligtvis den gamloa vanliga ikea-rätten: kotlett med pommes och bea-sås!! Gött!!
På vägen hem blev det både mjukglass och kaffe, ja vi hade inte bråttom hem om nu nån trodde det =) Sara fick ju äntligen vara lite barnledig, så det tog vi nytta av!

Väl hemma igen så blev det lite pyssel. Sen var det nästan dags att gå och sova igen. Dagarna går så himla fort!!

Idag var det jobb igen. Jobbade till två, sen åkte vi hem och bara slöade! Hann handla en sväng medans Maria började städa. Hon städar verkligen sönder den här lägenheten =) Nä så, men hon är en jävel på att städa ska ni veta!

Nu väntar tv 4as film klockan nio, Van Veteeren eller hur fan det stavas?

Har sökt om semester i helgen, går den igenom är vi lediga från onsdag till tisdag! Hur skönt vore inte det då? Då ska vi passa på att tapetsera andra vardagsrumet medan vi har ångan uppe! Det gäller att passa på. Då är det ju nytapetserat tills Maria fyller år (12 maj)

Nä, nu ska jag ta mig en kvällsmacka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0